Uyting & Neves Kunststof Kozijnen B.V.

Raamdecoratie op maat

De zon weren? Verduisteren? Raamdecoratie is al lang veel meer dan alleen iets praktisch. Wanneer raamdecoratie is afgestemd op uw interieur en netjes in kozijnen gemonteerd wordt, werkt het absoluut sfeerverhogend.

Vraag een gratis &
vrijblijvend adviesgesprek aan…

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Waarvoor wilt u een offerte?

Raamdecoratie die past in uw interieur

Omdat wij streven naar optimale kwaliteit, zonder impact op andere elementen in uw woning, kiezen wij ervoor alleen te werken met Keje raamdecoratie. Een groot voordeel is dat deze raamdecoratie gemonteerd wordt zonder te hoeven boren of schroeven. Van horren, lamellen, jaloezieën tot rolgordijnen: we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze die perfect past in uw interieur.

Deze mensen gingen u voor

Projecten

Bekijk hieronder voorbeelden van projecten die wij hebben opgeleverd.

Referenties

Wat zeggen klanten over ons?

 • Professionalism & Quality of high class

  Nik and his team is very professional and punctual. They have installed 5 new windows at my house with high class quality and their work was very clean. They go beyond clients expectations to make them happy and satisfy with their work. I would definitely recommend Nik to my friends for windows/door related work. Thanks Nik for all your efforts.

  Ashok
 • We zijn bijzonder tevreden over werkwijze en het eindresultaat!.

  Van begin tot einde werd er overlegd: de klant is koning! Er werd netjes gewerkt en zorgvuldig met de eigendommen van de klant omgegaan. De heren hadden kennis van zaken, beantwoorden onze vragen, waren bereid uitleg èn advies te geven. Het eindresultaat voldoet aan onze verwachtingen.

  Jannie
 • Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van ons boeiboord en andere werkzaamheden aan ons huis door deze twee hardwerkende mannen. Ik kan ze van harte aanbevelen voor al de kunststof montages aan uw huis.

  J. Klomp
 • Kozijnen verwijderen en plaatsen kun je met een gerust hart toevertrouwen aan Nik en Mike. Ze werken hard, zorgvuldig en snel. Binnen 48 uur was de hele achtergevel van mijn woning voorzien van kunststof kozijnen en gevelbeplating.

  M. vd. Boogaard
 • We zijn heel erg tevreden over het geleverde werk. Ze werken hard en vinden het niet erg om een stapje extra te doen. Ze hebben zelfs op zaterdag gewerkt om alles netjes af te werken. Ze doen alles in overleg. En vinden het heel belangrijk dat je als klant tevreden bent. Het zijn gezellige jongens om in huis te hebben. Maar zorg wel dat je de koekjestrommel verstopt want alle koekjes gaan op.

  M. Schriemer