ONZE BELOFTE

Samen bouwen aan vertrouwen.
Het is niet voor niets onze slogan.

Natuurlijk is de kwaliteit van onze kozijnen en raamdecoratie belangrijk, daarom werken wij alleen met de twee topmerken waar wij volledig achter staan. Maar écht verduurzamen en kwaliteit leveren, gaat verder dan alleen de keuze voor producten. Het gaat om de passie en expertise van onze medewerkers die u terugziet in de montage, onze communicatie met u en onze eerlijkheid om tot die perfecte oplossing te komen. Alleen zo komen we tot de prachtige projecten die niet alleen uw woning, maar uiteindelijk ook de planeet een stukje mooier maken.

Kwaliteit in alle opzichten

Het begint al bij onze ontmoeting en het advies dat wij geven. Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen u altijd een voorstel doen dat bij u past en op de lange termijn voor u – en onze planeet – de beste keuze is. Ook wanneer uw wens volgens ons niet de beste keuze is, zijn wij hier eerlijk over. Wij gaan enkel voor projecten waar we volledig achter staan en die bijdragen aan een duurzame en zorgeloze toekomst.

Wanneer ons montageteam bij u aan de slag gaat, zult u het merken: onze kracht ligt in de montage, de manier van werken en onze communicatie met u. Wij houden een nette werkplek en blijven altijd met u in gesprek, zodat u nooit achteraf voor verrassingen staat. Door onze gedegen montagetechnieken profiteert u daadwerkelijk langdurig van uw nieuwe kozijnen en raamdecoratie. Wij werken altijd met oog voor de toekomst. Echter zijn wij allemaal mensen en gaat er ook bij ons wel eens iets mis. In zo’n geval staan wij direct op de stoep om samen te kijken naar de juiste oplossing, want onze belofte aan u is er één die wij niet verbreken.

Vertrouwen als uitgangspunt

Wanneer u kiest voor ons, vertrouwt u op onze kwaliteit, onze mensen en een toekomstbestendige oplossing die bijdraagt aan een duurzamere planeet. U vertrouwt erop dat uw investering op dit moment loont, zodat u in de toekomst juist minder kosten heeft aan onderhoud, herstelwerkzaamheden of het dichten van tochtplekken en kieren. Wij zullen dat vertrouwen niet beschamen en doen wat wij beloven. Omgekeerd vertrouwen wij ook op u. We vertrouwen op een fijne en veilige werkplek voor ons team en op het nakomen van uw beloftes aan ons.