OFFERTE AANVRAGEN

Offerte aanvragen

Offerte formulier

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Waarvoor wenst u een offerte
Naam

Geen tijd voor een aanvraag?

Bel dan naar Nik of Mike

085-8000210

Lipperkerkstraat 266
7533 AJ Enschede

KvK: 84946326
BTW: NL863435816B01

 • We zijn heel erg tevreden over het geleverde werk. Ze werken hard en vinden het niet erg om een stapje extra te doen. Ze hebben zelfs op zaterdag gewerkt om alles netjes af te werken. Ze doen alles in overleg. En vinden het heel belangrijk dat je als klant tevreden bent. Het zijn gezellige jongens om in huis te hebben. Maar zorg wel dat je de koekjestrommel verstopt want alle koekjes gaan op.

  M. Schriemer
 • Kozijnen verwijderen en plaatsen kun je met een gerust hart toevertrouwen aan Nik en Mike. Ze werken hard, zorgvuldig en snel. Binnen 48 uur was de hele achtergevel van mijn woning voorzien van kunststof kozijnen en gevelbeplating.

  M. vd. Boogaard
 • Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van ons boeiboord en andere werkzaamheden aan ons huis door deze twee hardwerkende mannen. Ik kan ze van harte aanbevelen voor al de kunststof montages aan uw huis.

  J. Klomp
 • We zijn bijzonder tevreden over werkwijze en het eindresultaat!.

  Van begin tot einde werd er overlegd: de klant is koning! Er werd netjes gewerkt en zorgvuldig met de eigendommen van de klant omgegaan. De heren hadden kennis van zaken, beantwoorden onze vragen, waren bereid uitleg èn advies te geven. Het eindresultaat voldoet aan onze verwachtingen.

  Jannie
 • Professionalism & Quality of high class

  Nik and his team is very professional and punctual. They have installed 5 new windows at my house with high class quality and their work was very clean. They go beyond clients expectations to make them happy and satisfy with their work. I would definitely recommend Nik to my friends for windows/door related work. Thanks Nik for all your efforts.

  Ashok