OVER ONS

UYTING & NEVES KUNSTSTOF KOZIJNEN B.V.

‘Familie’ met een visie

Uyting en Neves partners is een team dat aanvoelt als een familie, waarin collega’s elkaar continu uitdagen om de lat nóg hoger te leggen. Nik startte het bedrijf nadat hij al jarenlang actief was in de bouw en ruime ervaring heeft opgedaan in kozijnmontage. Daar heeft hij ontdekt dat niet alleen de kwaliteit van kozijnen en raamdecoratie ertoe doet, maar juist ook de montage en communicatie met de klant. Alleen door productkwaliteit, montage-expertise en goede communicatie met elkaar te combineren, krijg je die toekomstbestendige oplossing die van meerwaarde is voor zowel de klant als onze planeet.

Samen met Mike ging hij aan de slag met dit inzicht en startte hij in 2017 Uyting en Neves partners. Het team breidde zich al snel uit met collega’s die dezelfde passie voor het vak laten zien en topkwaliteit montage nastreven. Dagelijks rijden zij nu rond in onze herkenbare servicewagens, van Gelderland tot aan Groningen, om mooie projecten op te leveren.

Het grootste compliment? Dat is dat de professionele en nette montage, humor op de werkvloer en continue communicatie gewaardeerd worden door onze klanten. Voor ons een bevestiging dat de visie waarmee het bedrijf gestart is, nog steeds door ons bloed stroomt!

Referenties

Wat zeggen klanten over ons?

 • Professionalism & Quality of high class

  Nik and his team is very professional and punctual. They have installed 5 new windows at my house with high class quality and their work was very clean. They go beyond clients expectations to make them happy and satisfy with their work. I would definitely recommend Nik to my friends for windows/door related work. Thanks Nik for all your efforts.

  Ashok
 • We zijn bijzonder tevreden over werkwijze en het eindresultaat!.

  Van begin tot einde werd er overlegd: de klant is koning! Er werd netjes gewerkt en zorgvuldig met de eigendommen van de klant omgegaan. De heren hadden kennis van zaken, beantwoorden onze vragen, waren bereid uitleg èn advies te geven. Het eindresultaat voldoet aan onze verwachtingen.

  Jannie
 • Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van ons boeiboord en andere werkzaamheden aan ons huis door deze twee hardwerkende mannen. Ik kan ze van harte aanbevelen voor al de kunststof montages aan uw huis.

  J. Klomp
 • Kozijnen verwijderen en plaatsen kun je met een gerust hart toevertrouwen aan Nik en Mike. Ze werken hard, zorgvuldig en snel. Binnen 48 uur was de hele achtergevel van mijn woning voorzien van kunststof kozijnen en gevelbeplating.

  M. vd. Boogaard
 • We zijn heel erg tevreden over het geleverde werk. Ze werken hard en vinden het niet erg om een stapje extra te doen. Ze hebben zelfs op zaterdag gewerkt om alles netjes af te werken. Ze doen alles in overleg. En vinden het heel belangrijk dat je als klant tevreden bent. Het zijn gezellige jongens om in huis te hebben. Maar zorg wel dat je de koekjestrommel verstopt want alle koekjes gaan op.

  M. Schriemer