Uyting & Neves Kunststof Kozijnen B.V.

Kunststof kozijnen plaatsen Wierden

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Wierden? Verfraai en verduurzaam nu uw woning of pand eenvoudig met nieuwe kozijnen van UYTING & NEVES. Wij werken vanuit een passie om niet alleen uw toekomst duurzamer en zorgelozer te maken, maar ook dat van de volgende generatie…

  • Sfeer verhogen, kosten verlagen
  • Snelle levering & plaatsing
  • Bespaar gemiddeld €500 p.j.

Vraag een gratis &
vrijblijvend adviesgesprek aan…

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Waarvoor wilt u een offerte?

UYTING & NEVES

Kunststof kozijnen laten plaatsen

Wierden

Van kunststof kozijnen waar u tientallen jaren geen omkijken naar heeft tot en met passende raamdecoratie die de sfeer in uw interieur verhoogt: onze mensen helpen u graag. We luisteren naar uw wensen, geven eerlijk advies en doen u een voorstel op maat. Bent u enthousiast? Dan gaat ons gedreven team bij u aan de slag met als doel een project op te leveren waar u nog jarenlang veel plezier van heeft.

Ons team van ervaren monteurs werkt als een team samen om elke klus zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Vanuit onze expertise die we hebben opgebouwd durven wij te zeggen dat we op het gebied van kunststof kozijnen plaatsen en monteren één van de beste partijen van Nederland zijn. Vanwege de grote vraag zijn landelijk gaan opereren en dus ook beschikbaar voor u in de regio Wierden!

Uyting & Neves

Topkwaliteit montage

Door onze gedegen montagetechnieken profiteert u daadwerkelijk langdurig van uw nieuwe kozijnen en raamdecoratie.

Goede communicatie

Wij zullen u altijd een voorstel doen dat bij u past en op de lange termijn voor u – en onze planeet – de beste keuze is.

Nette werkmethoden

Wij houden een nette werkplek en blijven altijd met u in gesprek, zodat u nooit achteraf voor verrassingen staat.

Kunststof kozijnen plaatsen in Wierden

Wierden is een mooie gemeente met kenmerkende bouwstijlen. De vraag heerst dan ook of kunststof kozijnen passen. Wij kunnen u wat dat betreft zeker geruststellen. Voor elk type woning zijn kunststof kozijnen namelijk zeer geschikt.

Voor een traditionele woning is er bijvoorbeeld de keuze uit een houtnerf waardoor het kunststof kozijn bijna niet meer te onderscheiden is van een origineel houten kozijn. Voor de wat nieuwere woning zijn kunststof kozijnen meer geschikt en ook al sinds jaren de standaard.

Het installeren van kozijnen is een ware kunst, een expertise die het beste overgelaten kan worden aan een gespecialiseerde vakman. Onze experts zorgen voor een zorgvuldige en professionele montage. Wanneer correct geïnstalleerd, bieden kunststof kozijnen een levensduur van wel 50 jaar, met minimale noodzaak voor groot onderhoud.

Bent u geïnteresseerd in het verfraaien van uw woning in Wierden met hoogwaardige kunststof kozijnen? Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken.

Kan u vergunningsvrij kunststof kozijnen plaatsen in Wierden?

Het korte antwoord op de vraag of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Wierden is: dit hangt af van de situatie. Er zijn gevallen waarin een vergunning vereist is, maar ook situaties waarin dit niet het geval is. Voor velen is juist het interessant om te weten wanneer een vergunning niet nodig is, aangezien dit betekent dat u niet hoeft te wachten op goedkeuring voor uw werkzaamheden.

Het uitgebreide antwoord zal duidelijk maken onder welke voorwaarden u uw plannen voor kunststof kozijnen kunt realiseren en hoe u eventueel invloed kunt uitoefenen op deze vereisten.

Bij het vervangen van kozijnen zonder vergunning geldt over het algemeen de volgende regel: als het straatbeeld niet verandert, is er geen vergunning nodig. Het omgekeerde is echter niet altijd waar.

Voor sommige bouwprojecten bestaat er een maximale toegestane verandering van het straatbeeld zonder vergunningsplicht. Er zijn echter uitzonderingen aan beide kanten van deze regel. Sommige werkzaamheden die het straatbeeld veranderen, kunnen toch vrijgesteld zijn van een vergunning, terwijl andere projecten die minder impact hebben, mogelijk wel een vergunning vereisen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de gemeente Wierden

Uyting & Neves kozijnen Wierden

Uyting en Neves partners is een team dat aanvoelt als een familie, waarin collega’s elkaar continu uitdagen om de lat nóg hoger te leggen. Nik startte het bedrijf nadat hij al jarenlang actief was in de bouw en ruime ervaring heeft opgedaan in het plaatsen van kunststof kozijnen. Daar heeft hij ontdekt dat niet alleen de kwaliteit van kozijnen en raamdecoratie ertoe doet, maar juist ook de montage, plaatsing en communicatie met de klant. Alleen door productkwaliteit, montage-expertise en goede communicatie met elkaar te combineren, krijg je die toekomstbestendige oplossing die van meerwaarde is voor zowel de klant als onze planeet.

Samen met Mike ging hij aan de slag met dit inzicht en startte hij in 2017 Uyting en Neves partners. Het team breidde zich al snel uit met collega’s die dezelfde passie voor het vak laten zien en topkwaliteit montage nastreven. Dagelijks rijden zij nu rond in onze herkenbare servicewagens door heel Nederland. Uiteraard ook in het mooie Wierden om uitstekende projecten op te leveren.

Het grootste compliment? Dat is dat de professionele en nette montage, humor op de werkvloer en continue communicatie gewaardeerd worden door onze klanten. Voor ons een bevestiging dat de visie waarmee het bedrijf gestart is, nog steeds door ons bloed stroomt!

Wierden is een mooie gemeente met kenmerkende bouwstijlen. De vraag heerst dan ook of kunststof kozijnen passen. Wij kunnen u wat dat betreft zeker geruststellen. Voor elk type woning zijn kunststof kozijnen namelijk zeer geschikt.

Voor een traditionele woning is er bijvoorbeeld de keuze uit een houtnerf waardoor het kunststof kozijn bijna niet meer te onderscheiden is van een origineel houten kozijn. Voor de wat nieuwere woning is een kunststof kozijn sowieso meer geschikt en ook al sinds jaren de standaard.

Het installeren van kozijnen is een ware kunst, een expertise die het beste overgelaten kan worden aan een gespecialiseerde vakman. Onze experts zorgen voor een zorgvuldige en professionele montage. Wanneer correct geïnstalleerd, bieden kunststof kozijnen een levensduur van wel 50 jaar, met minimale noodzaak voor groot onderhoud. Bent u geïnteresseerd in het verfraaien van uw woning in Wierden met hoogwaardige kunststof kozijnen? Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken.