‘Familie’ met een visie

Uyting en Neves partners is een team dat aanvoelt als een familie, waarin collega’s elkaar continu uitdagen om de lat nóg hoger te leggen. Nik startte het bedrijf nadat hij al jarenlang actief was in de bouw en ruime ervaring heeft opgedaan in kozijnmontage. Daar heeft hij ontdekt dat niet alleen de kwaliteit van kozijnen en raamdecoratie ertoe doet, maar juist ook de montage en communicatie met de klant. Alleen door productkwaliteit, montage-expertise en goede communicatie met elkaar te combineren, krijg je die toekomstbestendige oplossing die van meerwaarde is voor zowel de klant als onze planeet.

Samen met Mike ging hij aan de slag met dit inzicht en startte hij in 2020 Uyting en Neves partners. Het team breidde zich al snel uit met collega’s die dezelfde passie voor het vak laten zien en topkwaliteit montage nastreven. Dagelijks rijden zij nu rond in onze herkenbare servicewagens, van Gelderland tot aan Groningen, om mooie projecten op te leveren.

Het grootste compliment? Dat is dat de professionele en nette montage, humor op de werkvloer en continue communicatie gewaardeerd worden door onze klanten. Voor ons een bevestiging dat de visie waarmee het bedrijf gestart is, nog steeds door ons bloed stroomt!

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

Lange Frans

Apeldoorn

Contactformulier

Geen tijd om te berichten?

Bel dan naar Nik of Mike

+31 (0) 6 53 52 85 57

+31 (0) 6 20 13 14 64